Teatteri ja näyttämö (Stage)

Kaikki mitä teatteri tarvitsee! Näyttämölle valonheittimet, lavarakenteet ja ripustukset. Meiltä löytyy mm. Arri, Velvet Light ja Rosco. Toteutamme ammattitaidolla kanssanne onnistuneen ja haluamanne kokonaisuuden.

Uusi Arri Orbiter nyt saatavilla!

Monipuolinen valonheitin Arri Orbiter on nyt saatavilla Lafoy:n valikoimasta. Katso video ja ota yhteyttä alta.

Valonheittimet

Spottivaloista tunnelmavalaistukseen. Me tiedämme, mikä teatterillenne ja näyttämöllenne tällä hetkellä sopii parhaiten. Valikoimastamme löytyy kaikki, mitä tarvitsette vaikuttavan elämyksen luomiseen stagella.

Ohjausjärjestelmät

Toimittamamme ohjausjärjestelmät palvelevat ammattilaisia kaikissa teatterin ja näyttämön vaativissakin valaistuksissa. Helppokäyttöiset ohjelmistot mahdollistavat monipuolisen valaistuksen ohjauksen sekä käyttöönne työkalut erilaisten esitysten tueksi.

Ripustustarvikkeet

Maahantuomamme ripustustarvikkeet antavat turvallisen, joustavan ja muokattavissa olevan kokonaisuuden vaativiinkiin ripustustarpeisiin.

Tehosteet

Oli kyse savu-, pyro- tai valotehosteista, Lafoy Oy tarjoaa Suomen laadukkainta ja näkemyksellisintä palvelua. Kun keikka, esitys tai show vaatii parasta, valikoimamme kattaa tarpeenne.

Valonmuokkaus

Yksityiskohdat, sävyt ja valon koko kirjo on saatavilla kauttamme. Stage loistaa tarvittaessa kirkkaissa ja puhtaissa valoissa tai lämpimästi oikean tunnelman luomiseksi. Ammattitaidollamme varmistamme, että asiakkaan vaativatkin toiveet toteutuvat.

Äänentoisto

Stage koostuu elementeistä: valo, tehosteet ja ääni. Äänentoistoon meiltä on saatavilla kaikkiin budjetteihin sopiva vaihtoehto. Tarvittiin sitten edullista ja helppoa tai laadukasta ja korkeatasoista, edustuksemme kattavat asiakkaidemme tarpeet.