Palvelut

Meiltä saat kaiken Avaimet käteen -periaattella! Toimitamme ja asennamme kokonaisuudet ripustuksesta ja valaistuksesta aina äänentoistoon sekä ohjausjärjestelmiin.

Edustamamme tuotemerkit takaavat laadukkaan lopputuloksen. Tarvittaessa autamme suunnittelusta toteutukseen asiakasta kuunnellen.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan!

Projektiasennus

Toimitamme /asennamme ”avaimet käteen” periaatteella kokonaisprojektit, studioon, teatteriin ja arkkitehtuuriin aina ripustus/valaistus/äänentoisto/ohjaus järjestelmiä myöten.

Edustamamme tuotemerkit mahdollistavat laadukkaan näyttämövalaistuksen,  studion, arkkitehtuuri-valaistuksen kokonaisprojektien tai vaikkapa osa-projektien toteutuksen    asiakasta tyydyttävällä tavalla. Tarvittaessa avustamme suunnittelussa.

Olethan rohkeasti yhteydessä.

Huoltolomake

    Syötä lisätietoja.    Laitehuolto

    Huoltoasentajamme on jatkuvasti ajan hermolla tekniikoiden ja tuotteiden kehittyessä. Päämiestemme luona käydyt huoltokoulutukset  mahdollistavat aina nopean ja tehokkaan laitehuollon niin edustamiemme tuotemerkkien kuin myös muiden merkkien kohdalla.

    Täytäthän oheisen huoltotilaus lomakkeen huolellisesti niin edustajamme on yhteydessä tuota pikaa. Kiireellisissä tapauksissa olemme toki puhelimitse tavoitettavissa.