Studio ja elokuvavalaistus

Uusi elämä vanhoille heitinrungoille

Kierrätä vanhat ja rikkinäiset heittimet antamalla niille uusi elämä Lites srl. Hpled-tuotesarjalla. Vaihtoasennus sujuu nopeasti – 5-7 minuutissa. Coemar Retro Fit Lamp -ympäristöystävällisemmät sekä kustannustehokkaammat led-valot. Täydentävät kokonaisuuden ja vanhat heitinrungot pelastettu!
HPLed-tuotesarjan löydät Lafoylta ja Coemar Retro Fit Lamp nyt Lafoylta!

ROSCO: Light It With MIX

Voiko valon värimaailman säätö ja täsmäytys enää olla helpompaa. Tutustu tuotteeseen ja sen käytettävyyden helppouteen oheisesta videosta. Laitteet testattavissa kun Sinulle sopii – ota yhteyttä!

Uusi Arri Orbiter nyt saatavilla!

Monipuolinen valonheitin Arri Orbiter on nyt saatavilla Lafoy:n valikoimasta. Katso video ja ota yhteyttä alta.

Valonheittimet

Studioissa tärkeää tunnelma, yksityiskohdat ja kokonaisuus. Edustamaamme valaistustekniikkaa on käytössä maan johtavien tuotanto- ja jakeluyhtiöiden studioissa. Lokaatioissa kuvatuotannon apuna  sään kestävät, helposti liikuteltavat ja nopeasti koottavat ratkaisut ovat erikoisalaamme. Kun elokuvasi kohtaus tai lavastus sudiossa vaatii parasta mahdollista suorituskykyä ja saumatonta toimintavarmuutta, on valikoimamme tukenanne.

Äänentoisto

Äänentoistoon meiltä on saatavilla kaikkiin budjetteihin sopiva vaihtoehto. Tarvittiin sitten edullista ja helppoa tai laadukasta ja korkeatasoista, edustuksemme kattavat asiakkaidemme tarpeet.

Asennus ja ripustus

Toimitamme ja asennamme kokonaisuudet ripustuksesta ja valaistuksesta aina äänentoistoon sekä ohjausjärjestelmiin. Toimimme vuosien laajalla kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Kuvaustarvikkeet

Meiltä monipuolinen valikoima kuvaustarvikkeita kaikkiin tilanteisiin: jibit, kraanat, trollit ja muu tarvitsemanne tilpehööri kuvauksiin.